Far Hills Residence

1.jpg

Location
Far Hills, New Jersey
Size
5,700 sf
Status
Completed 2007

Summary
Located on a large wooded estate, this 1950′s home was reduced to its wood and masonry structure and completely rebuilt. Every aspect of the building was re-designed. The landscape employs an extensive use of stone to form walkways and a uniquely stepped terrace and pool. This stonework makes its way into the house, blurring the distinction between interior and exterior. Teak was used in the fabrication of custom designed windows, doors, radiator panels, and millwork. Other features include a kitchen and den composed of sliding and rotating panels and a secret door/bookcase. Everything from the appointment of the interior furnishings to the mechanical and security systems were overseen. This project was completed in co-ordination with Innerspace.

2.jpg
11.jpg
3.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg